NAČINI PLAĆANJA

U Web Shopu Vesna’s Naturals možete plaćati na sljedeće načine:

– Plaćanje pouzećem – gotovinom pri preuzimanju
– Virmanom/Internet bankarstvom – uplata na žiro račun
– Kartično plaćanje

Pouzećem:
Ovako naručene proizvode šaljemo Vam odmah, a naručeno će Vam naplatiti dostavljač prilikom uručenja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom. Molimo pripazite da u trenutku dostave imate pripremljen točan iznos otkupnine jer Vam dostavljač neće moći uvijek uzvratiti ostatak. Povrat novca se plaća dostavnoj službi dodatnih 5 kn.

Plaćanje virmanom / Internet bankarstvom:
Nakon što odaberete ovaj način plaćanja, dobit ćete automatski e-mail s potvrdom narudžbe. U tom emailu se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti, iznos o kojem je riječ, te broj narudžbe. Koristeći e-banking svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun.
Ne koristite li e-banking, isprintajte potvrdu narudžbe i navedeni iznos uplatite u banci, pošti ili Fini. Naručeno Vam šaljemo tek po primljenoj uplati.
Ponuda vam vrijedi 7 dana.
Ukoliko na svoju mail adresu niste primili podatke za uplatu, savjetujemo da pregledate NEŽELJENU POŠTU.

Kartično plaćanje – kreditne i debitne kartice, American Express, Diners, Visa, Mastercard i Maestro kartice.

Vesnas Naturals koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

IZJAVA O KONVERZIJI

Za Korisnike (kupce) koji imaju prebivalište ili boravište, odnosno sjedište izvan Republike Hrvatske i plaćaju u valuti koja nije hrvatska kuna (HRK, sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama (HRK), a iznos za koji će biti terećena kreditna kartica Korisnika dobiva se kroz konverziju cijene iz eura (€) u hrvatske kune (HRK) prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.

Iznos koji će teretiti Vašu kreditnu karticu dobije se na način da se Hrvatska Kuna pretvara u Vašu valutu prema trenutnoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne Banke. Kada se Vama naplaćuje iznos se pretvara u Vašu valutu prema tečaju kuće kreditne kartice kojom ste platili.

Kao rezultat pretvaranja valuta može doći do male razlike u cijeni od one koja je naznačena na našoj internet stranici.